SM_vaihtuvat1
SM_vaihtuvat1
SM_vaihtuvat2
SM_vaihtuvat2
huojuvat-kuuset
huojuvat-kuuset
ima-johanna
ima-johanna
intia
intia
slide-78
slide-78
slide-79
slide-79
slide-80
slide-80
slide-81
slide-81
slide-82
slide-82
Facebook Twitter Twitter

TERVEHDYS!

Kevätaurinko lämmittää jo, joten kesä ja SottiisiMoves ovat aivan nurkan takana. Tervetuloa Tampereelle, tanssin ja musiikin vapaakaupunkiin! Tapahtumaan on ilmoittautunut yli 200 ryhmää ja yli 2500 tanssijaa. Kaukaisimmat vieraat saapuvat Intiasta, ja kaikki tanssilajit ovat näyttävästi edustettuina tapahtumassa. Moves-katselmukset ja lasten kansantanssiluokittelut kokoavat 150 lasten ja nuorten tanssiryhmää esiintymään ja saamaan arvokasta palautetta raadeilta, jotka koostuvat maan valovoimaisimmista tanssin ammattilaisista.

SOTTIISIMOVES-PAKETIT

SottiisiMoves-passit ja muun materiaalin toimitamme postitse kesäkuun alussa henkilölle, joka ilmoittanut ryhmän tapahtumaan.

SottiisiMoves-passi on henkilökohtainen festivaalipassi, joka sisältää vapaan pääsyn kaikkiin tapahtuman tilaisuuksiin sekä vapaan kulkuoikeuden Tampereen joukkoliikenteen busseissa 11.–15.6. Passilla pääsee myös Monitoimitalo 13:n toimintapajoihin sekä workshoppeihin. Passi sisältää tapaturmavakuutuksen. Koska tapaturmavakuutus kattaa vain tapahtuman aikana tapaturmasta aiheutuneet kulut, suosittelemme, että ryhmänjohtajat ottavat myös matkustajavakuutuksen ryhmän jäsenille. Passilla saa myös kahden euron alennuksen Särkänniemen Elämys- tai Ipana-avaimesta sekä neljän euron alennuksen Lapinniemen kylpylän sisäänpääsystä.

RUOKAILUT JA MAJOITUKSET

SottiisiMoves-passin tilanneilla oli mahdollisuus varata täysihoitopaketteja, jotka sisältävät majoituksen ja ruokailut tulopäivän päivällisestä lähtöpäivän lounaaseen. Aamiaiset tarjoillaan majoituskouluilla, keskustan festivaaliruokalassa tai hotellissa. Kaikki lounaat ja päivälliset ovat keskustan festivaaliruokaloissa. Lisätiedot majoituskouluista ja ruokailuista lähetämme ryhmänohjaajille postitse.

Festivaalimme käytössä oleva Omenahotelli sijaitsee osoitteessa Hämeenkatu 7, 33100 Tampere. Omenahotellin huoneeseen pääsee saapumispäivänä klo 16.00, jolloin ovikoodit aktivoituvat. Huoneet luovutetaan lähtöpäivänä klo 12.00 mennessä, jonka jälkeen ovikoodit eivät enää toimi. Huoneeseen ei enää pääse ovikoodin voimassaolon päätyttyä.

Huonenumerot ja avainkoodit toimitetaan ryhmän yhteyshenkilön sähköpostiosoitteeseen 24 tuntia ennen varauksen alkamista ja neljä tuntia ennen varauksen alkua yhteyshenkilön puhelinnumeroon tekstiviestillä.

LIIKKUMINEN KAUPUNGISSA

Tapahtuman aikana Tampereen keskustassa ja sen tuntumassa on kaikkein kätevintä kulkea jalan tai julkisilla kulkuneuvoilla. Busseja kulkee usein majoituskouluille ja takaisin keskustaan. SottiisiMoves-passin tilanneet saavat passilla vapaan kulkuoikeuden Tampereen joukkoliikenteen busseissa 11.–15.6. välisenä aikana.

Aikataulut ja reittiohjeet pystyy tarkistamaan Repa Reittioppaalla ja pysäkkikohtaiset aikataulut voivat myös tulla tarpeen. Eri bussilinjojen reitit voi tarkistaa puolestaan Tampereen linjakartasta. Lisäksi Lissu Liikenteenseurannan  avulla voi helposti selvittää reaaliajassa, missä kohtaa mikäkin bussi sillä hetkellä liikkuu ja koska se saapuu pysäkille.

Voit myös etukäteen käydä tutustumassa erilaisiin tarjolla oleviin mobiilisovelluksiin, jotka helpottavat liikkumistasi Tampereella.

 


 

SottiisiMoves-passi

SottiisiMoves-passi 50 €, alle kouluikäiset 30 € (1.1.2008 jälkeen syntyneet)

Vapaa pääsy kaikkiin tapahtuman tilaisuuksiin, joukkoliikenteen matkalippu tapahtuman ajalle, tapaturmavakuutus sekä alennuksia Särkänniemen huvipuistoon ja Lapinniemen kylpylään. Lisäksi sisältää oikeudet varata SottiisiMoves majoitus- ja ruokailupaketteja.

Alennukset: Kahden euron alennus Särkänniemen Elämys- tai Ipana-avaimesta (nor. 37 €/ 31 €). Neljän euron alennus Lapinniemen kylpylän sisäänpääsystä (norm. 18 €/ 12 €).

Ohjaajapaketti yli 15 hengen ryhmille (joka 15. SottiisiMoves-passi veloituksetta).

 

Majoitus- ja ruokailupaketit

Paketit sisältävät majoituksen lisäksi ruokailut tulopäivän päivällisestä lähtöpäivän lounaaseen sekä aamiaiset. SottiisiMoves-passin varanneille.

Koulumajoituspaketti          
ke-su 80 € / hlö
to-su 70 € / hlö
pe-su 55 € / hlö
pe-la tai la-su 40 € / hlö

 

Omenahotellipaketti           
4 hengen huone
to-su 105 € / hlö
pe-su 75 € / hlö
3 hengen huone
to-su 120 € / hlö
pe-su 85 € / hlö
2 hengen huone
to-su 150 € / hlö
pe-su 105 € / hlö

 

Hotellipaketti
2 hengen huone
to-su 205 € / hlö
pe-su 145 € / hlö
la-su 95 € / hlö